We would like to make our customers aware that over the next couple of weeks, our Reception will be undergoing building modifications to provide a new, improved and more accessible Reception area.  As a result of this, it will be necessary to operate a temporary Reception until the work is completed by re-opening the old Reception, in the ‘Pathway to the Pool’ link corridor.

A pathway has been created to allow access to the temporary Reception, thus avoiding the current steps which are in poor condition and unusable. 

The pathway can be accessed from the grassed area to the right of the central doors, at the front of the Leisure Centre.  Signage will be provided to ensure as little disruption as possible for our customers.
We would like to take this opportunity to apologise in advance for any inconvenience caused, but we do hope that all our customers and members will welcome the new and improved Reception area.

​Many thanks​

Andy Clarke                

Business Manager